模载联合支援站
 English
发新主题
 18 12

[其他] Destinations for Clear Water Bay

Destinations for Clear Water Bay

首先等我地一齊目弟目弟 PU 228 同埋 PZ 8904 既分別

跟住再目弟目弟我今次有咩正野比大家

今次呢個檔案內包括:
車輛:
Transbus Enviro 500 By Winsome
Alexander Dennis Enviro 400 by winsome
Alexander Dennis Enviro 400 & 50D AI by NE 714
VOLVO Super Olympian by F & M Studio
VOLVO Olympian B10T and Dennis Dragon 9.9 M by PJFS
VOLVO Olympian AI by NE 714
VOLVO B9TL AI by NE 714

路線:
91 & 91M (惟 Honglong 版 B9TL 沒有 91M 路線牌)

圖片:

下載:
收费附件(先到下方购买): Destination for Clear Water Bay.zip

12 蚊買到一套高 Quality 既作品!簡直抵到爛啦!你點可以錯過?

請自行加入 hof 檔案及更改 ailist

Destination for Clear Water Bay.zip (1.58 MB)

2014-9-20 19:12, 下載次數: 72 , 售价: 膜仔通汇 12 先令  [記錄]  [购买]

本帖最近评分记录
  • IVEDO丶 膜仔通汇 +5 2014-9-20 19:48 原創內容

引用框:
原帖由 PZ8904 於 20/9/2014 19:12 發表
20 蚊買到一套高 Quality 既作品!簡直抵到爛啦!你點可以錯過?
Too expensive 留名

楼主回复

引用框:
原帖由 carltonwhm1001 於 2014-9-20 19:15 發表
Too expensive 留名
7 in 1 package bor......

引用框:
原帖由 PZ8904 於 20/9/2014 19:28 發表
7 in 1 package bor......
HKFB $1
HKFCB $5
bor

楼主回复

引用框:
原帖由 tomlee721 於 2014-9-20 19:39 發表
高 Quality 應該如此 (好似係

My work is same as you

引用框:
原帖由 PZ8904 於 2014-9-20 19:41 發表
筆畫 + 顏色覆蓋

我之前既做法......
唔小心係你覆之前 Del 左 post tim

若太長時間沒有回覆你的短信息,請再發送提醒我~
Tomlee721's Studio
http://me.tomlee721studio.com/

楼主回复

引用框:
原帖由 carltonwhm1001 於 2014-9-20 19:38 發表
HKFB $1
HKFCB $5
bor
According to hkt117
$1 : $12

楼主回复

引用框:
原帖由 tomlee721 於 2014-9-20 19:42 發表

唔小心係你覆之前 Del 左 post tim
唔小心係你覆之前改左野 tim

太贵了,只回不下

本屌出一个车也只会收一模汇

本帖最近评分记录
  • PZ8904 下载积分 +5 2014-9-20 20:46 見係你要求就減價啦 公價 $12

行走的苦难百科全书,狂暴风笛厨组长(事实证明没有人能撼动风笛的地位),粉面痴,外地车辽B化爱好者,手持移动终端爱好者,四不青年,反环保主义者。

雷神911黑武士(2019) Core i7-9700 + GeForce RTX2060Super, 1360*768
联想拯救者R7000-2020 AMD Ryzen 5 4600H + GeForce GTX1650, 1920*1080

第二张图也太厉害了吧……只是来赚5下载积分的。
本帖最近评分记录
  • PZ8904 下载积分 +5 2014-9-20 20:45 為甚麼這麼說?

楼主回复

引用框:
原帖由 郭皓真 於 2014-9-20 20:42 發表
第二张图也太厉害了吧……只是来赚5下载积分的。
為甚麼這麼說?

引用框:
原帖由 PZ8904 於 2014-9-20 20:45 發表
為甚麼這麼說?
我认为这是路不是桥……

啱啱 Click 入呢個po,心諗:正呀喂!個PU228嘅爛城終於有塊靚牌用,

再碌落啲,當我冇講過。

利申:會去BFC免費買
本帖最近评分记录
  • PZ8904 下载积分 +5 2014-9-21 10:02 放心,我遲o的會出 Clear Water Bay Addon ...

专门 币

楼主回复

引用框:
原帖由 hkt117 於 2014-9-20 21:57 發表
啱啱 Click 入呢個po,心諗:正呀喂!個PU228嘅爛城終於有塊靚牌用,

再碌落啲,當我冇講過。http://img2.wikia.nocookie.net/__cb200603241 ...
放心

我遲o的會出 Clear Water Bay Addon
 18 12
发新主题